top of page

Syn og skøn

Er du midt i en byggeproces og står over for udfordringer eller tvivl om, hvorvidt arbejdet lever op til gældende lovgivning og anvisninger? Så kan vi hjælpe dig med en grundig kortlægning af eventuelle byggetekniske svigt, skader samt fejl og mangler ved din bygnings klimaskærm, vådrum og installationer. Vi vurderer også konsekvenserne af det udførte arbejde.

 

Vi ser også på energi- og indeklimavurderinger og fokuserer på aspekter som fugtsikring, efterisolering, lufttætning og ventilation baseret på funktion, byggeteknik og brugeradfærd.

 

Vores ekspertise strækker sig til bygbare detaljeløsninger af tagkonstruktioner og vådrum. Desuden gør vi brug af tekniske hjælperedskaber som droneinspektion, termografering og fugtmålerudstyr for at sikre den mest præcise vurdering.

 

Med et dybtgående kendskab til det Almene Teknisk Fælleseje (ATF), herunder dets anvendelse og indhold, udgør det fundamentet for vores byggetekniske rådgivning inden for syn og skøn.

Kontakt os i dag for at få en professionel og pålidelig syn og skøn-service, der kan hjælpe dig med at sikre, at dit byggeprojekt lever op til alle krav og standarder.

Kvalitetssikring 1.jpg
tekstboks-1-synogskøn.png
bottom of page