top of page

Forening eller privat ejer

Går du med tanker om at renovere din ejendom eller måske bygge nyt? Så er det vigtigt helt fra start at have en byggeteknisk rådgiver med de rette kompetencer tilknyttet projektet.

Hvorfor? Fordi det er din bedste sikkerhed for at undgå byggetekniske problemer både før, under og efter renovering og nybyggeri.

Jeg har desværre ofte oplevet at komme ombord på projekter, der var endt med at blive uforholdsmæssigt dyre, fordi der ikke havde være en kvalificeret rådgiver med fra start. Projektet har været mangelfuldt i sin udformning, og det efterfølgende arbejde er derfor ikke blevet udført korrekt.

PSL Rådgivende ingeniørfirma ApS er specialiseret i at rådgive og sikre en god proces ved renovering og nybyggeri. Jeg bistår med at udarbejde projektet, styre byggeprocesserne, forestå de tekniske gennemgange på bygninger og meget mere. Læs mere her 

Er byggeprocessen gået galt?

 

Syn og skøn er en essentiel proces, når det kommer til byggeprojekter og ejendomsvurderinger. Det indebærer en nøje undersøgelse af en bygnings tilstand, hvor vi identificerer eventuelle byggetekniske problemer eller skader. Vores erfarne team af eksperter gennemgår din ejendom med præcision og omhu for at sikre, at ingen detaljer overses.

 

Vi tager os af alt fra mindre skader til mere komplekse byggetekniske udfordringer. Med vores omfattende erfaring kan vi identificere selv de mindste tegn på problemer, som ellers kan udvikle sig til større og dyrere udfordringer i fremtiden.

Forening _ Privat_downsized.jpg
bottom of page