Firmapræsentation

Både renovering og nybyggeri er store investeringer, som helst ikke skal byde på unødige overraskelser undervejs. Derfor har vi specialiseret os i at rådgive dig, så dit projekt bliver gennemført på bedste vis.

Med PSL Rådgivende ingeniørfirma får du en rådgivningspartner, der passioneret vil arbejde på, at dit projekt kan blive gennemført så gnidningsløst som muligt.

Vi sørger for, at alle aspekter i valget af byggetekniske løsninger bliver vurderet, så hele projektet kommer rigtigt fra start og ikke får indbyggede byggetekniske problemer, som senere kan udvikle sig til byggeskader. Byggeskader, der både kan være skyld i store bekymringer og være dyre både ift. økonomi og tid.

Jeg hedder Palle S. Larsen, og jeg varetager den daglige drift i PSL Rådgivende ingeniørfirma ApS. Jeg samarbejder løbende med flere andre rådgivningsfirmaer, så er der behov for særlig specialer til netop dit projekt, vil jeg som regel kunne finde egnet assistance. Herved sikres kvaliteten af arbejdet og risikoen for fejlvurderinger mindskes betydeligt.

PSL Rådgivende ingeniørfirma ApS er startet 1. september 2020. Det er ligeligt ejet af Julia Scheel og Palle S. Larsen i holdingselskabet Scheel og Larsen ApS.

PSL Rådgivende ingeniørfirma ApS har en professionel rådgiveransvarsforsikring som også indeholder erhvervs- og produktansvar. Den er tegnet gennem IDA Erhvervsforsikring.

Forsikringssummen udgør følgende:

  • Rådgiveransvar kr. 5.000.000

  • Erhvervs- og produktansvar kr. 5.000.000

Rådgiveransvarsforsikringen er udvidet til at gælde 10 år fra opgavens afslutning i relation til opgaver udført direkte overfor forbrugere. F.eks. andelsboligforeninger mv.

PSL Rådgivende ingeniørfirma ApS registrerer og opbevarer kundeoplysninger samt sagsrelaterende dokumenter i 10 år, efter sagsafslutningen, i overensstemmelse med lov om rådgiveransvar. Efter denne periode vil data blive slettet og sagsdokumenter destrueret.