top of page

Køberrådgivning 

Køberrådgivning – få uvildig, byggeteknisk hjælp

Det er en stor beslutning at købe bolig eller lejlighed. En beslutning, der vil påvirke jeres liv og økonomi i mange år fremover. Det er derfor en god idé at få foretaget en økonomisk, en juridisk og ikke mindst en byggeteknisk vurdering af jeres kommende boligkøb, inden I skriver under på købsaftalen.

PSL Rådgivende ingeniørfirma ApS tilbyder uvildig køberrådgivning, foretaget af en byggesagkyndig med stor erfaring inden for byggetekniske svigt og skader.

Ved køberrådgivning med fokus på bygningens tilstand er udgangspunktet jeres forventninger til den nye bolig. Dvs. om I forventer at kunne flytte ind i boligen uden at renovere, eller om I forventer at foretage en totalrenovering.

Vi gennemgår boligen sammen med jer og forklarer undervejs, hvilke muligheder og problemer der registreres. Hvis I har spørgsmål, hvor I f.eks. føler jer utrygge, afklares disse. Som afslutning på gennemgangen summeres registreringerne op, og sammenholdes med jeres forventninger til den kommende bolig.

Vi tager ved vurderingen udgangspunkt i det almene tekniske fælleseje og fokuserer især på de områder, som både kan give et forøget vedligehold og i værste tilfælde byggeskader inden for de næste år.

Vores vurdering kan I herefter bruge som parameter ved den økonomiske forhandling af boligen, eller I kan bruge vurderingen som en betryggelse i, at det kommende køb ikke vil give jer byggetekniske problemer på sigt.

PSL Rådgivende ingeniørfirma ApS tilbyder køberrådgivning som kan suppleres med:

  • Gennemgang af tilstandsrapport

  • Termografering af boligen

  • Notat med angivelse af væsentlige byggetekniske problemer og tilhørende overslag på udbedring

IMG_0650_downsized.jpg

Du er altid velkommen til at kontakte os direkte på telefon for en uforpligtende snak eller sende besked med dine spørgsmål til køberrådgivning.

bottom of page