top of page
  • Forfatters billedePSL Rådgivende ingeniørfirma

Opdag problemet, før det er for sent!

Byggeteknisk droneinspektion af bygninger, tagkonstruktioner mm. giver mulighed for at opdage problemer, inden de udvikler sig til bekostelige byggeskader. Har DU oplevet problemer med vandindtrængning efter regnvejret?Desværre er mange især ældre bygninger ikke skærmet godt nok imod klimaet, men også nybyggeri kan være udfordret – især hvis klimasikringen ikke er tænkt ind fra starten, eller simpelthen er sparet væk.


Vi har generelt fået et mere voldsomt vejr herhjemme med flere storme og øgede regnmængder, og det forårsager mange skader hvert år. Men mange af disse skader kunne imidlertid være undgået, hvis man tidligere havde været opmærksom på, at der var et problem.


Tit får man ikke rigtigt foregrebet begivenhederne. Det vil jeg gerne opfordre alle til at gøre, for det kan virkelig spare én for mange penge at tænke fremad. At få mig ud og gennemgå din bygning eller dit byggeri, kan virkelig spare penge på den lange bane.


Et af PSL Rådgivende ingeniørfirma ApS’s specialer er droneinspektion af bygningens klimaskærm.


En drone kan se en bygning ovenfra og i det hele taget tage billeder fra vinkler, vi ellers ikke kan komme til. I hænderne på en fagmand med god, byggeteknisk viden, er det en fantastisk mulighed for både at opdage problemerne, inden de udvikler sig – og for at dokumentere fejl og skader, der skal udbedres, inden de griber om sig.


Der er imidlertid ikke kun klimasikring og droneinspektioner som PSL Rådgivende ingeniørfirma ApS udfører.


Byggeteknisk rådgivning fra start til slut, f.eks. om større besparelser på energiregningen eller valg af de rette løsninger ved renoveringer og nybyggeri fylder også meget.


Jeg er i virkeligheden nok lidt af en byggeteknisk nørd, for jeg synes virkelig, det er spændende at hjælpe mennesker med at finde de rigtige løsninger. Ethvert byggeri eller renovering er et stort projekt, hvor der ikke bare skal tænkes i de bedste løsninger nu og her – men også i de bedste løsninger på sigt. Det kan være svært at overskue for den enkelte, og derfor kan det give god mening at få ekstern hjælp som f.eks. PSL Rådgivende ingeniørfirma ApS med indover.

Comments


bottom of page